Neler yeni
Metin2Hype

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

1-99 Arthur2 | 1-99 | Oldschool Farm & Emek Server | Otomatik Av | F2P | 30.08.2024

WITTGENSTEIN Çevrimdışı

WITTGENSTEIN

Administrator
Yönetici
22 Ağu 2024
12
1
3
⚜️ ArthurMT2: 1-99 Yapısıyla Old School Yapısı 30 Ağustos 21:00'de Açılıyor!
⚜️ Otomatik av ile sınırsız ve kesintisiz otomatik av maplerinde farm yapabilirsiniz, ancak otomatik av metin maplerinde coin ve slot çıkmayacaktır. Otomatik Av ile farm yaparsanız %50 az drop elde 💎💎edeceksiniz. Official metin bölgelerinde %100 drop ile coin tarzı itemler kasabilirsiniz.

💎 1-99 Level Farm&Emek Server
💎 Legal satış serbest!
💎 Kaykay Sistemi
💎 Çark Sistemi
💎 Sınırsız Ücretsiz Otomatik Av&Otomatik Giriş
💎 Gelişmiş Farm yapısı ve PvP&PvM dengesi
💎 Haftalık Zindan Sıralaması Sistemi
💎 KATIL-KAZAN sistemiyle KAYBEDEN YOK!
💎 Yeni Nesil Event Sistemleri!

⚜️ Site:
⚜️ Discord:
 
WITTGENSTEIN Çevrimdışı

WITTGENSTEIN

Administrator
Yönetici
22 Ağu 2024
12
1
3
⚜️Değerli ArthurMT2 oyuncuları KAYIT&İNDİRME linkleri aktif edildi; 50+ Partner, 20+ Lonca ve inanılmaz oyuncu sayısı ArthurMt2 rekor açılışı sizleri beklemektedir. Sorun yaşamamak adına kayıtlarınızı şimdiden almanızı, kurulumlarınızı şimdiden tamamlamanızı tavsiye ediyoruz. ArthurtMt2 bu akşam 21:00'de sizlerle!

⚜️ Bu eşsiz fırsatı kaçırmayın! Arkadaşlarını ve loncanı topla, bu muhteşem macerada yerini al! Partnerlerimiz yarın akşam oyunun açılışında yayınlarıyla bizlerle olacaklar. Ayrıca bu akşam 21:00'dan itibaren tanıtım videoları yayınlanacak, kaçırmayın!

⚜️ Website;
⚜️ Kayıt ol;
⚜️ İndir;
 
Üst